Aixecaments topogràfics

Realitzem aixecaments topogràfics 2D i 3D utilitzant tecnologies avançades de fotogrametria i drons. Amb una combinació de punts de control de precisió centimètrica, drons amb RTK i eficiència, els aixecaments topogràfics que generem proporcionen resultats detallats i fiables per a una àmplia gamma d’aplicacions en investigació, enginyeria, patrimoni, mineria i administració.

Precisió

Utilitzant tecnologia de fotogrametria incorporem punts de control topogràfics amb GPS de precisió cenitmètrica, a més que els drons porten incorporat posicionament RTK.

Eficiència i rapidesa

Els nostres aixecaments amb drons permeten recollir dades de manera ràpida i eficient, reduint els temps d’obtenció de resultats.

Manteniment de la mida de píxel

Amb vols realitzats a una alçada constant del terreny, s’assegura el manteniment de la resolució al llarg del temps, garantint dades coherents i precises i sense mals solapaments o amb punts de control topogràfics que es quedin sense veure’s a les fotos.

Àrees de difícil accés

Els drons ens permeten accedir a àrees difícils de manera segura i eficaç, ampliant les possibilitats d’aixecament topogràfic.

Planificació de vol

Analitzem l’emplaçament i planifiquem els vols de la millor manera possible atenent a les circumstàncies del lloc i a obtenir els resultats desitjats.

Captura de dades

Utilitzem drons amb equipats amb càmeres calibrades per capturar imatges del terreny i equips GPS per mesurar punts de control topogràfics en terra.

Processament de dades

Processament avançat de les imatges utilitzant software de fotogrametria per generar ortofotos i models 3D precisos..

Lliuraments

Es proporcionen plànols 2D a l’escala sol·licitada, capes vectorials Shapefile, arxius 3D en formats DXF/DWG compatibles amb programari CAD, entre altres formats i productes relacionats amb el projecte.

Qualitat

A cada projecte inclou una memòria descriptiva PDF incloent posicionaments de les fotos, taula d’errors i paràmetres imprescindibles per a assegurar la qualitat de l’aixecament topogràfic.

Demana una demostració