Fotogrametria amb drons aplicada a patrimoni

Benvinguts a l’apartat dedicat a l’aplicació de la fotogrametria amb drons al camp del patrimoni. A terradron estem compromesos a proporcionar solucions innovadores i precises per a la preservació i documentació del patrimoni cultural i arqueològic, utilitzant tecnologies avançades de captura d’imatges.

La fotogrametria amb drones ofereix una gamma de beneficis significatius per als professionals del patrimoni, incloent-hi:

Documentació detallada

Mitjançant l’ús de drones equipats amb càmeres d’alta resolució podem capturar imatges detallades de monuments, jaciments arqueològics i altres elements del patrimoni, permetent una documentació precisa i exhaustiva.

Divulgació

Creem models digitals aptes per publicar a museus online o allotjats a Sketchfab o altres plataformes.

Gestió del paisatge

Cartografiat del paisatge cultural i natural per a la gestió integrada del patrimoni i planificació del territori de manera sostenible.

Els principals beneficis de realitzar models 3D amb terradron són

Solapaments entre fotos adequats

Utilitzem programari de vols pro i garantim un solapament correcte entre fotos sense que quedin espais buits ni distorsions.

Programari d’escriptori potent

Fem servir programari d’escriptori potent, sense enviaments a tercers en línia per a lesreconstruccions digitals.

Supervisió del procés

Supervisem i triem tots els passos per a la restitució mitjançant processos manuals o semiautomàtics. Triant les característiques adequades per al teu projecte.

Formats

Núvols de punts: LAS/LAZ, XYZ, DXF, altres

Models 3D: OBJ, STL, PLY, FBX, altres. Textura de les malles texturitzades JPG, PNG o convenir. Inclou Mapa de Normals si escau.

[MDT][MDE]: Models digitals del terreny i models digitals d’elevacions: GeoTIFF, ASC, DXF, altres.

Sistemes de coordenades

A convenir. Per exemple UTM 31N [EPSG::25831], WGS84, Escala Local, entre d’altres.

Programari compatible

Qualsevol eina CAD, qualsevol eina GIS i de visualització 3D ha de poder ser compatible. Així com eines de visualització en línia com Sketchfab.

Demana una demostració o pressupost