Fotogrametria amb drons a la mineria

La fotogrametria amb drons és útil en molts camps d’aplicació, com ara la mineria. A terradron estem compromesos a proporcionar solucions innovadores i precises per als professionals de la mineria, facilitant una recopilació de dades més eficient i detallada que amb mètodes convencionals.

La fotogrametria amb drons ofereix una sèrie de beneficis significatius per als enginyers de mines i directors facultatius, incloent-hi:

Alta resolució

Mitjançant l’ús de drons equipats amb càmeres d’alta resolució podem capturar imatges detallades de les operacions mineres, facilitant una millor planificació i gestió dels recursos.

Seguretat

Eliminem la necessitat de tasques d’inspecció manual a zones perilloses o de difícil accés, i reduint els riscos per a les mesures topogràfiques amb equips GPS convencionals

Optimització de processos

Amb la capacitat de generar mapes i models tridimensionals precisos, podem ajudar a identificar oportunitats d’optimització a les operacions mineres, augmentant l’eficiència i la productivitat.

La fotogrametria amb drons té una àmplia gamma d’aplicacions al sector de la mineria, incloent:

Càlcul de volum

Seguiment del volum i distribució dels dipòsits.

Estabilitat de talussos

Mitjançant aquests models digitals, es detecten moviments del terreny o esquerdes indicatives d’inestabilitat.

Gestió ambiental

Seguiment dels impactes ambientals de les operacions mineres i la restauració de les àrees afectades, contribuint a la sostenibilitat i conformitat normativa.

Formats lliurables

Ortomosaics

Generació d’ortomosics i models digitals del terreny en formats GeoTIFF, ASC, DXF o convenir.

Núvols de punts

Núvols de punts classificats i netejats. Segmentades a una equidistància ideal pels teus treballs. En formats LAS/LAZ, DXF, o a convenir.

Corbes de nivell i cartografia 3D

Es poden generar i lliurar corbes de nivell en 2D en format SHP o bé en 3D per al seu ús en CAD, en format DXF/DWG. Així com cartografia vectorial addicional, camins, cursos d’aigua, línies elèctriques, etc.

Qualitat

Seguiment continu del procés i en contacte directe amb tu, per garantir la implementació amb èxit dels models. S’entrega la memòria descriptiva dels treballs en format que inclou taula d’errors, nivells de confiança i paràmetres de qualitat.

DCIM100MEDIADJI_0807.JPG

Demana una demostració o pressupost