Sobre terradron

Benvinguts a terradron, el teu especialista de confiança en fotogrametria amb drons. Amb experiència des de 2016 en el sector, ens dediquem a proporcionar solucions innovadores en el camp de la topografia i la cartografia utilitzant la tecnologia més avançada.

Descobreix els nostres serveis i sectors on s’apliquen.

Estem preparats per digitalitzar gairebé qualsevol element relacionat en ciències de la terra.

A terradron, ens comprometem a oferir un servei de qualitat basat en valors fonamentals com la transparència, la proximitat, la honestedat i el rigor. Creiem que la confiança és clau en cada projecte i ens esforcem per mantenir una comunicació oberta i directa amb tu.

A terradron, la nostra missió és proporcionar solucions de fotogrametria amb drons d’alta qualitat que t’ajudin a assolir els objectius de manera eficient i precisa. Estem compromesos amb la innovació, la qualitat, el servei de proximitat, i treballem de valent amb honestedat per superar les expectatives en cada projecte que emprendrem.

Col·laborem amb una xarxa de professionals del sector, incloent topògrafs certificats, tècnics GIS i altres especialistes en geomàtica, juntament amb videògrafs de diferents àmbits o modeladors amb Unreal Engine. Aquestes associacions ens permeten oferir un servei integral i personalitzat, adaptat a les necessitats específiques de cada projecte.

L’equip

Estem formats per un equip de professionals apassionats per la tecnologia i el món de les ciències de la terra. Encapçalat per Jaume Balagué, comptem amb experts en fotogrametria, topografia, enginyeria, videografia, Sistemes d’informació Geogràfica (SIG) i altres disciplines relacionades. Aquesta diversitat ens permet abordar els projectes des de diverses perspectives i assegurar l’excel·lència en els resultats.

Jaume Balagué i Cortina

CEO, geòleg

Contacta

c/ Anselm Clavé, 3

25282 Sant Llorenç de Morunys

Lleida

+34 690 11 69 76

hola@terradron.cat

Tres referències

Vídeo corporatiu. Via Kinothèque Films.

Certificacions i afiliacions