Núvols de punts i models 3D

Els models 3D i núvols de punts creats a partir de fotogrametria amb drons inclouen més informació que els models generats de forma convencional, són útils per una millor comprensió dels objectes i les dades mitjançant la visualització tridimensional, facilitant una anàlisi més precisa, la identificació d’inconsistències i la comunicació efectiva de resultats en una àmplia gamma d’aplicacions, des de la recerca i l’enginyeria fins a la planificació urbana i l’administració.

Ortomosiac x,y. Font: Altipla.net
Model 3D interactiu de Puigcercós.

Núvols de Punts Classificats i netejats

Classificació sistemàtica dels punts per a una millor comprensió de les estructures i patrons de les dades. Eliminació d’artefactes i soroll per a una representació més precisa de l’objecte o l’àrea.

Alta precisió

Georeferenciats amb punts de control topogràfics, amb mesures d’escala, i drons amb posicionament RTK, els models tenen la capacitat d’oferir mesures en l’espai tridimensional, essencial per a la investigació i l’enginyeria.

Ampli Ventall de Formats

Suport per a diversos formats de fitxers, garantint la compatibilitat amb les eines i els entorns de treball existents.

Models 3D Aptes per a Museus Digitals

Creació de representacions digitals d’objectes i llocs per a l’exploració virtual i l’educació interactiva, o bé per la ntegració fàcil i eficaç amb Unreal Engine per a la creació de mons virtuals immersius i experiències interactives..

Alta Resolució

Detalls nítids i definits, essencials per a la visualització precisa i la comunicació efectiva de la informació.

Polylinies, corbes de nivell i elements vectorials

A partir dels models es poden generar corbes de nivell i informació vectorial en 2D en format SHP o en 3D en format DXF que també pot ser lliurat.

Formats

Núvols de punts: LAS/LAZ, XYZ, DXF, altres

Models 3D: OBJ, STL, PLY, FBX, altres. Textura de les malles texturitzades JPG, PNG o a convenir. Inclou Mapa de Normals si s’escau.

[MDT][MDE]: Models digitals del terreny i models digitals d’elevacions: GeoTIFF, ASC, DXF, altres.

Sistemes de coordenades

UTM 31N [EPSG::25831], WGS84, Escala Local, entre altres.

Programari compatible

Qualsevol eina CAD, qualsevol eina GIS i de visualització 3D ha de poder ser compatible. Així com eines de visualització online com Sketchfab.

Demana una demostració o pressupost