Fotogrametria amb drons aplicada a l’enginyeria civil

La fotogrametria amb drons ha revolucionat la manera com s’aborden els projectes d’enginyeria civil i construcció. A terradon, oferim solucions especialitzades i basades en models digitals que optimitzin cada etapa del procés, des de la planificació fins al lliurament de resultats precisos i detallats.

Alta resolució

Gràcies a la captura de fotografies d’alta resolució amb els nostres drons, obtenim resultats amb una resolució molt elevada, garantint la fiabilitat dels models generats i facilitant la presa de decisions.

Eficiència Operativa

La utilització de drons permet una recopilació de dades més eficient i àgil, reduint els temps de relleu i processament i, alhora, minimitzant el risc associat a tasques d’inspecció en llocs de difícil accés com a talussos.

Reducció de costos

Amb la fotogrametria amb drons, es redueixen els costos operatius associats a les mesures topogràfiques tradicionals, alhora que s’incrementa la seguretat del personal.

Models Digitals del Terreny [MDT]

A partir de programari de reconstrucció digital, realitzem models digitals del terreny a partir de núvols de punts perfectament classificats.

Núvols de punts

Creem núvols de punts detallats que permeten analitzar la topografia amb gran precisió. Aquests núvols de punts són fonamentals per a la detecció de canvis al terreny i l’avaluació de l’estabilitat de les estructures.

Models 3D d’Infraestructures

Amb les imatges d’alta resolució es creen models tridimensionals precisos d’infraestructures com ara ponts, carreteres i edificis, eines indispensables per a la inspecció, el manteniment i la gestió d’actius.

Formats lliurables

Ortomosaics

Generació d’ortomosics i models digitals del terreny en formats GeoTIFF, ASC, DXF o convenir.

Núvols de punts

Núvols de punts classificats i netejats. Segmentades a una equidistància ideal pels teus treballs. En formats LAS/LAZ, DXF, XYZ, oa convenir.

Arxius CAD i GIS

Proporcionem fitxers en formats CAD i GIS [DXF, SHP oa convenir]compatibles amb els principals programari de disseny i anàlisi. Aquests fitxers es poden integrar fàcilment en els fluxos de treball existents, permetent una col·laboració fluida entre els equips d’enginyeria.

Qualitat

Seguiment continu del procés i en contacte directe amb tu, per garantir la implementació amb èxit dels models. Es lliura memòria descriptiva dels treballs que inclou taula d’errors, nivells de confiança i paràmetres de qualitat.

Descobreix com la fotogrametria amb drones pot optimitzar els vostres projectes d’enginyeria civil. Posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix per a una consulta personalitzada.